Kaupallisessa yhteistyössä Paperipilven kanssa.

Talvilomaviikot lähestyvät, mikä tarkoittaa monissa perheissä sitä, että on enemmän aikaa olla yhdessä ja tehdä kivoja juttuja. Talvilomalla nautitaan ulkoilusta, hiihdosta ja mäenlaskusta ja sen lisäksi aikaa jää varmasti myös sisähommille. Mikäs sen mukavampaa pakkaspäivänä kuin askarrella ja puuhastella yhdessä villasukat jalassa.

Vinkkaan tässä postauksessa muutamista kivoista askartelu- ja taidetarvikkeista, jotka löytyvät Paperipilvi.fi verkkokaupasta pienille ja vähän isommillekin kätösille puuhasteltaviksi.

Anna aikaa ja tilaa luovuudelle

Meidän perheen tytöt, minä mukaan lukien, tykätään tehdä käsillä, taiteilla, muovailla, askarrella ja puuhata keittiönpöydän ääressä milloin mitäkin. Se on sellaista mukavaa aikaa olla yhdessä. Kun pienille puuhakkaille käsille on kiinnostavaa tekemistä, ohjautuu innokas energia ja touhu oikeaan osoitteeseen. Lue: kotona on rauhallisempaa, eikä minun tarvitse aina leikkiä. Heh!